CLEAN.SAFE.EFFICIENT

Ecolab werkt mee om de wereld schoner, veiliger en gezonder te maken. Onze oplossingen zijn ontworpen om klanten te voorzien van de meest effectieve en efficiënte reiniging, voedselveiligheid en infectiepreventie waarbij de focus ligt op de totale impact op het milieu.

Duurzaamheid komt terug in onze producten en diensten. Uit geconcentreerde formules en innovatieve verpakkingen, zijn onze producten ontwikkeld om de veiligheid te verbeteren en het verbruik van water, energie, afval- en chemieresten te verminderen.

Duurzaamheid is niet alleen een initiatief van Ecolab, het is een integraal onderdeel van alles wat we doen in ons dagelijks leven.

Sustainability Report

Economische vooruitgang

Ecolab is een wereldwijde toonaangevende aanbieder van producten en diensten op het gebied van reiniging, voedselveiligheid en gezondheid. Onze voortdurende toewijding om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen. Ecolab heeft met deze aanpak een duurzame en winstgevende groei gerealiseerd en deze aanpak zal ook in de toekomst onze leidraad zijn.

Economische principes

  • Wij bieden innovatieve en effectieve oplossingen die onze klanten helpen ontwikkelen en groeien.
  • We investeren in onderzoek en ontwikkeling om de beste oplossingen tegen de beste waarde te creëren.
  • We investeren in onze mensen, hen uit te rusten met de tools, technologie en training die ze nodig hebben om hun werk te doen, daarnaast bieden wij de mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Duurzaamheidspartner

Door continue verbeteringen en duurzame innovatie, creëert Ecolab oplossingen met een uitstekende product- en milieuprestaties. Ecolab baseerd haar beslissingen op basis van onderzoek en wetenschap, en zijn vastbesloten om onze ecologische voetafdruk en de algehele impact op het milieu te minimaliseren.

Milieu principes

  • Ecolab is actief bezig met het ontwikkelen van producten en diensten die water- en energieverbruik verlagen, met innovatieve verpakkingen en productdoseringen die afval verminderen.
  • Ecolab maakt gebruik van milieuvriendelijke en milieuvriendelijke energiebronnen, en investeren in verbetering van het energieverbruik in onze activiteiten op een permanente basis.
  • Tevens bewaakt Ecolab de milieu-, gezondheids- en veiligheidsnormen van onze productie-faciliteiten en nemen deel aan de derde-partij-audits om continu onze prestaties en resultaten te verbeteren.
  • Daarnaast reageren we op situaties waarin onze activiteiten een negatief effect hebben op mensen of het milieu en dit te voorkomen.

Sociale verantwoordelijkheid

Ecolab is een gerespecteerde partner die haar verantwoordelijkheid neemt in de segmenten en de gemeenschap. Ecolab bevordert het welzijn van haar medewerkers, klanten en de klanten van onze klanten door bij te dragen aan programma's en initiatieven die de kwaliteit van het leven verbeteren.

Sociale principes

  • Zakendoen met Ecolab houdt in dat wij gezamenlijk opereren met een verscheidenheid van mensen en organisaties, waaronder klanten, distributeurs, leveranciers, concurrenten, vertegenwoordigers van de overheid en anderen. De relatie zal altijd gebaseerd zijn op integriteit en eerlijkheid. Als vertegenwoordigers van Ecolab zullen wij altijd waarheidsgetrouw optreden.
  • Wij leveren aan onze klanten producten en diensten die de gezondheid en veiligheid van hun klanten en medewerkers helpt beschermen.
  • Wij doen in zaken op een eerlijke en ethische wijze. Onze Gedragscode definieert onze wereldwijde cultuur - onze medewerkers dienen te voldoen aan de hoogste norm ten aanzien van integriteit.

THINK GREEN, GO BLUE! Ecolab en duurzaamheid.

Kom meer te weten over de aanpak van Ecolab om de impact op het milieu te verminderen. Download ons "sustainability report" (Engels).

Back to Top